online stomerij bankhoezen

Over bankhoezen stomen

Het is heel fijn als de hoezen van de bank afgehaald kunnen worden om te laten reinigen. De bank knapt er enorm van op en hygiënisch zal de bank na de reiniging weer als nieuwe zijn!

Er bestaat een enorme variëteit in weefsels van bankhoezen, die door hun samenstelling of de wijze waarop ze zijn geproduceerd verschillende manieren van onderhoud vergen.

Als professionele textielverzorgers hebben wij de specialistische kennis in huis en bieden u optimale kwaliteit en een perfecte dienstverlening. Wij beschikken over aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig reinigen van de verschillende kwetsbare materialen.

Vlekken worden van te voren behandeld, vervolgens worden de hoezen in de machine gereinigd en aansluitend kan er voor gekozen worden om een vuil- en waterafstotende laag aan te laten brengen. Deze extra laag zorgt ervoor dat nieuwe vlekken en vuil niet meteen diep in de vezel dringen. Wij raden deze extra laag altijd aan; het uiterlijk van de stof zal er niet door veranderen.

Uw bankhoezen worden vakkundig en snel gereinigd. Binnen 4 werkdagen ontvangt u uw bankhoezen weer schoon thuis.

Meer informatie?

Heeft u een vragen over vlekken, de behandelingsmethoden of de verwerking van uw bestelling? Wij hebben een overzicht gemaakt met veelgestelde vragen en antwoorden. Kijk bij de tips en adviezen over tips over hoe u uw bank langer mooi kunt houden en wat u moet doen met vlekken op uw bank. Neem contact met ons op als uw vraag er niet bijstaat.